Κουρτινόβεργες και συστήματα ανάρτησης κουρτινών


Κουρτίνες: Τα μεγαλύτερα λάθη που κάνετε όταν τις κρεμάτε!

Οι κουρτίνες προσθέτουν στιλ σε έναν χώρο και τον ομορφαίνουν. Ωστόσο, αν δεν τοποθετηθούν σωστά μπορεί να πετύχουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα και να καταστρέψουν την εικόνα και το στιλ ενός ολόκληρου δωματίου.

Δώστε προσοχή στη κουρτινόβεργα Μερικές κουρτίνες είναι πολύ βαριές και έτσι ίσως χρειαστούν έξτρα στήριξη για να μην πέσουν. Βάλτε μια γερή κουρτινόβεργα και επιλέξτε ένα όμορφο σχέδιο που ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού.

Μετρήστε σωστά Είναι μεγάλο λάθος να αγοράσετε κουρτίνες χωρίς να έχετε μετρήσει με απόλυτη ακρίβεια τα παράθυρά σας. Πάρτε ένα μέτρο και μετρήστε ακριβώς το μήκος και το ύψος που θέλετε να καλύψουν οι κουρτίνες σας και στη συνέχεια αγοράστε το κατάλληλο μέγεθος.

Προσέξτε να μην αγοράσετε κοντές κουρτίνες Είναι καλό να είναι τόσο μακριά σαν να φαίνεται ότι αγγίζει το πάτωμα χωρίς όμως να το αγγίζει. Προσέξτε το μήκος της κουρτίνας σας και να θυμάστε πως μια κουρτίνα δείχνει πάντα πιο όμορφη όσο πιο μακριά είναι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να σέρνεται στο πάτωμα. Βρείτε το κατάλληλο μήκος που να κολακεύει καλύτερα τον δικό σας χώρο. Προσέξτε να κάνετε αρκετά μακριές τις κουρτίνες σας ώστε να φαίνονται σαν μόλις να αγγίζουν το πάτωμα.

Μην αποφεύγετε το σίδερο Μπορεί το σιδέρωμα μιας κουρτίνας να θέλει αρκετό χρόνο αλλά δεν υπάρχει πιο άσχημο θέαμα σε ένα όμορφο σπίτι από μια τσαλακωμένη κουρτίνα. Σιδερώστε με προσοχή τις κουρτίνες σας για να βελτιώσετε την εικόνα ολόκληρου του δωματίου.

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.